Szomatodráma

A szomatodráma egy játékos önismereti módszer, amelynek segítségével bepillanthatunk a testi tüneteink mögött esetlegesen meghúzódó lelki tartalmak világába. A szomatodráma nem dolgozik előre definiált, “konzerv” lelki okokkal. Ehelyett abban segít neked, hogy a saját életedben megtaláld a saját válaszaidat, felfedezheted általa a saját harmonikus működésedet.

Projektív módszertan

A szomatodráma játékok során a csoport tagjainak segítségével megszemélyesítjük testünket és tüneteinket, így lehetőségünk adódik egy kézzelfoghatóbb, közvetlen módon kapcsolódni hozzájuk. Ez lehet az első lépése egy önmagunkhoz fűződő gyógyító kapcsolat kialakításának.

Elfogadó, támogató közeg

A szomatodráma játék során eltávolodunk az előre meghatározott rendszerek világától és teret adunk az egyéniségnek. A munka során a játék vezetőjeként abban támogatlak, hogy felfedezd és átéld a saját belső harmonikus képedet, ezzel megtéve az első lépést a gyógyulásod felé.

Korrekciós lehetőség

A szomatodráma játékok során lehetőséged adódik olyan élményeket is megtapasztalni, amelyekről nem rendelkezel érzelmi lenyomatokkal, amelyek eddig hiányoztak az életedből. Ezzel új mintákat kapsz, így tudod, mit kell keresned ezután a hétköznapi életeben, hogy mire van szükséged.

Játékosság

A szomatodráma nem egy mágia: nem lemodellezzük a változást a szőnyegen remélve, hogy attól majd a külvilág is megváltozik. A szomatodráma a játék szabadságán, könnyedségén keresztül bátorságot ad neked, hogy önmagadban létrehozd, felismerd, megtapasztald a vágyott változást szabad és önazonos cselekedeteken keresztül.

Ajándékozz élményt!

Ha szeretnéd megajándékozni valamely szerettedet, hozzátartozódat egy tartalmas önismereti élménnyel, jelentkezéskor tüntesd fel a nevét és az ajándék szót a megjegyzés rovatban, és a befizetést igazoló előlegszámlával együtt egy, a vendéged nevére kiállított PDF ajándékutalványt is küldök neked, amelyet átadhatsz neki, amikor megleped. Szerintem az önmagunkkal való gyógyító kapcsolat felépítésének lehetőségénél nincs szebb ajándék, csak biztatni tudlak erre! 

Hírlevél

Ha még nem szeretnél bejelentkezni, de szívesen figyelemmel kísérnéd, mi folyik itt (akciók, hírek, workshopok, elvonulások), itt feliratkozhatsz A Tiszta Forrás hírlevelére!

Szomatodráma délutánok A Tiszta Forrás központban

Töltsd ki ezt az űrlapot, és gyere el a követekző szomatodráma délutánra! Szomatodráma játékvezetést közvetlenül Dr. Buda László orvos-pszichiáter és pszchiterapeuta szakembertől, a módszer megalkotójától tanultam, és a mai napig is rendszeresen dolgozom mesterem oldalán, programjain részt veszek munkatársaként, hogy szakmai kompetenciámat folyamatosan fejlesszem ezáltal.

Milyen gyakran érhető el a program?

A Tiszta Forrás központban minden hónap utolsó péntekjén tartok szomatodráma workshopot. A workshop 14:00-kor kezdődik, és legkésőbb 20:00-kor véget ér (COVID korlátozások ideje alatt 19:00-kor végzünk, amelyet a kisebb csoportlétszámmal tudok biztosítani).

A csoportok létszáma általában 4-6 fő.

Mennyibe kerül a program?

A szomatodráma délutánok ára alkalmanként 15.000,- Ft / fő.

Jelentkezés, érdeklődés

Melyik programra szeretnél jelentkezni?

Hírlevél

Adatvédelem

4 + 5 =

Egészségblog

Könyvhéten Az erdőfürdő eszköztára

Könyvhéten Az erdőfürdő eszköztára

A Kiadom a könyvem jóvoltából idén Bach Évi Az erdőfürdő eszköztára című könyve is megjelenhetett az Ünnepi Könyvhéten, ahol szombat délután dedikálástatásra, a szerzővel való beszélgetésre, találkozásra is volt lehetőség.2021 szeptemberében ismét megrendezésre került...

Az út az érzelmi érettséghez

Az út az érzelmi érettséghez

Swami Veda Bharati tanításának fordításaKözzétette: ahymsin.org | 2021. augusztus 14. A tiszta tudat egy boldog tudat. Boldog vagy? Félsz megmondani, mert definíció szerint - a tiszta tudat egy boldog tudat - ha elismered, hogy boldogtalan vagy, akkor azt is el kell...

Erdőfürdővel is ökotudatosan az Ecopunkon

Erdőfürdővel is ökotudatosan az Ecopunkon

Te gondoltál már arra, hogy az ökotudatosság Punk dolog? Azért, mert felforgatja a meglévő rendet, az életünket, megváltoztatja a szokásainkat, tágítja a komfortzónánkat... és hogy jön ehhez az erdőfürdőzés? Az Ecopunk fesztivál meghívottjaként Bach Évi a belülről...

Honnan ismerhető fel a jó erdőfürdő-vezető?

Honnan ismerhető fel a jó erdőfürdő-vezető?

Az ANFT erdőfürdő-vezetőknek szánt kézikönyve szerint van néhány nagyon fontos kritérium, amely alapján egy jól képzett, tapasztalt erdőfürdő-vezető jól megkülönböztethető azoktól, akik valamely saját ideológiát vagy koncepciót szeretnének érvényre juttatni a séták...

Kapcsolat

 

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1025 Budapest, Törökvész út 95-97/C.

teljesen természetesen

Tarts velem egy közelgő erdőfürdő sétára, jógaórára, szomatodráma workshopra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - jelentkezz be egy egyszeri ingyenes konzultációra!