Zen légzés - út a stresszmentes élethez kurzus

Legyél az elsők között: vásárold meg előre a kurzust óriási kedvezménnyel!
Kérem a kedvezményt

A ‘Zen légzés – Út a stresszmentes élethez’ kurzus sokkal több, mint légzőgyakorlatok: megvásárlásával egy olyan egyedülálló életmódprogramot tarthatsz a kezedben, amely hatékony segítséget nyújthat számodra a feszültségek kezelésében, a hétköznapok nehézségeivel való megküzdésben.

A kurzus tartalma:

  • 5db kiváló minőségű elméleti videóanyag a stresszről, amelyet a Runyai Studio készített el velem
  • 1db meditáció oktatóvideó, amelyet egy csodálatos helyszínen, a természet templomának is nevezett Tündérerdő Rendezvényközpontban forgattunk
  • 5db Zen légzés oktatóvideó, szintén az idilli Tündérerdő Rendezvényközpontból
  • 2 db relaxációs hanganyag
  • 1db írott tananyag az elméről, a gondolkodásról és a stressz megoldásáról
  • egyéb írásos kiegészítések, magyarázatok

Hol lesz elérhető a kurzus?

A kurzus Magyarország egyik legjobb e-learning rendszerén keresztül, a Webuni felületén keresztül érhető majd el az érdeklődők számára.

Mennyibe kerül a kurzus?

A kurzus teljes ára 14.900,- Ft

A jelenlegi elővásárlási akció keretében most megvásárolhatod 14.900,- Ft helyett mindössze 7.490,- Ft-ért!

Az elővásárlási akció 2020. október 1-től október 31-ig érvényes.

Gyakorlati útmutató és teljes életmód program a minőségi élethez a 21. század emberének

A koreai eredetű Seon Yu légzőgyakorlatok mindössze napi néhány perc gyakorlással is hozzájárulhatnak az éber, tudatos jelenlét fenntartásában és a hatékonyabb működésben körülményeinktől és élethelyzetünktől függetlenül – akár a modern, rohanó, városi hétköznapok világában is. E mellé a kurzus megvásárlásával egy teljes elméleti és gyakorlati stresszmenedzsment tréninget is kapsz, amelyből megtudhatod, hogy valójában mi is a stressz, és mihez is érdemes kezdeni vele.

Mit kaphatsz a kurzus megvásárlásával?

  • Tárgyi tudást a stressz mibenlétéről, kezelésének lehetőségeiről, gyakorlatokat és eszközöket a feszültségek oldásához.
  • Megtanulhatsz meditálni
  • Megelőzheted a stresszbetegségeket
  • Mélyebben megismerheted önmagad.

A Zen légzés – Út a stresszmentes élethez kurzus azoknak szól, akik szeretnének kevesebb feszültséggel élni egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet, és ennek érdekében hajlandóak akár tenni is…

Hogyan vásárolhatod meg a kurzus?

Nem kell más tenned, mint kitöltened az alábbi megrendelőlapot, majd a megrendelésed visszaigazolásául átküldött levélben szereplő módon átutalod a kurzus elővásárlási díját. A befizetésed igazolására előlegszámlát küldök neked.

Hogyan kapom majd meg a megvásárolt tananyagot?

A kurzushoz tartozó képzési anyagok már most is majdnem készen állnak, és az elővásárlási akció lejáratát követő néhány napon belül felkerülnek a Webuni felületére. Amint ez megtörténik, értesítést küldök majd neked arról, hogy a megvásárolt tananyagod elérhető. Az értesítőben szereplő egyedi kuponkódoddal segítségével hozzáférést kapsz majd a tananyaghoz, és már kezdheted is a tanulást!

 

Előregisztráció a 'Zen légzés - Út a stresszmetnes élethez' kurzusra

Hírlevél

Adatkezelési hozzájárulás

13 + 6 =