Testi-lelki gyógyulás szomatodrámával

Szomatodráma gyógyító délelőtt Bach Évi vezetésével

A szomatodráma egy játékos önismereti módszer, amely a testi tünetek, érzetek, érzések és tapasztalatok világán keresztül vezet bennünket a mélyebb megértés felé.

A szomatodráma nem a ráció világa. Kiscsoportos foglalkozásai során a játékszőnyeg nem a gondolkodás és koncepciógyártás tere, hanem egy olyan gyógyító belső tér, amelyben az érzések és a belső világunkkal való játékos kísérletezés lehetősége új távlatokat nyithat sorsunkban, életünkben.

A szomatodráma játék során a testünkhöz és a társainkhoz való kapcsolódás és kommunikáció segít régi, számunkra romboló érzelmi mintáink beazonosításában és megváltoztatásában. A gyógyító kapcsolat egy csodálatos lehetőség olyan új és önazonos érzelmi állapotok megtapasztalására, amelyekkel korábbi fájdalmas, gyakran megbetegítő szokásaink újraírhatók.

A programot Bach Évi szomatodráma játékvezető tartja, Dr. Buda László tanítványa és munkatársa.

Jelentkezz mindenképpen, ha szeretnéd megtalálni betegséged lelki okát vagy megoldani egy régóta fennálló, számodra terhes érzelmi helyzetet!
Jelentkezéshez semmi mást nem kell tenned, mint beküldeni az itt található jelentkezési űrlapot kitöltve.

Részvételi díj:10.800,- Ft

 

Részletek, kiegészítő információk

Ki vezeti a programot

2017-ben végeztem szomatodráma játékvezetőként, tanárom Dr. Buda László, a módszer megalkotója volt, és jelenleg is dolgozom játékvezetőként a programjain.

Milyen létszámú a program?

A csoport minimum 3, maximum 6 fő jelentkezése esetén indul.

Hol lesz a program?

A program helyszíne A Tiszta Forrás Központ, 1136 Budapest, Felka utca 6. (kapucsengő: 2).

A helyszín könnyen megközelíthető, rengeteg tömegközlekedési lehetőség vár (15, 115-ös busz, 76-os troli, 4-6-os villamos, 3-as metró). A parkolás a környéken néha nehézkes, de általában megoldható.

Kedvezmények

Kedvezmény kérhető (maximum 50%):

  • kezelés alatt álló rosszindulatú daganatos betegségben érintettek;

Bejelentkezés, érdeklődés

Melyik programra szeretnél jelentkezni?

Hírlevél

Adatvédelem

6 + 9 =

Kapcsolat

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1145 Budapest, Torontál utca 23-25.

Tarts velem a természet útján!

Jelentkezz a közelgő erdőfürdő sétára, előadásaimra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - gyere el a legközelebbi táborba, elvonulásra!