Októberi erdőfürdő programok

Októberben már hűvösödhet az idő, az erdő színei mégis melegre váltanak. Lehullanak a levelek, és az erdő buja, élénk világa lassan elcsendesedik.

Véget ér a szüret ideje, megtelnek a hörcsögök és a mókusok magtárai, és remélhetőleg mind útra keltek a költöző madarak is. A természet a télre készülődik.

Ahogy közeledik az év vége, lehet, hogy te magad is elgondolkodsz azon, vajon mi az, amivel nekiindulsz a télnek, az év végének és az új évnek. Vajon mi minden került idén a te testi-lelki vagy akár anyagi “magtáradba”?

A hosszú estéken egyre inkább hajlamosak vagyunk befelé fordulni, önmagunkba nézni, és a nyári hívságok után lehet, hogy meg-megérinthet bennünket az őszi csend. A hűvös napokon egy meleg itallal elbújunk a szobánkban, gyakran rosszekdvűen üldögélünk a szürke, ködös reggeleken a szürke, poros irodai székben…

Talán éppen ez az az idő, amikor érdemes felnyalábolni némi friss levegőt és napfényt. A természetben is egyre mélyül a nyugalom, aranyló színei még meg-megsimogatják a tekintetet, és tiszta, hűvös levegő a fásult ősz helyett egy új, örömtelibb őszi nyugalommal indíthat vissza bennünket mindennapi életünkbe.

Talán az október épp megfelelő idő arra, hogy meghallgassuk szívünk és a természet szavát…

Gyere, és tarts velem ezen az úton is!

2019 okbóberében az alábbi időpontokban van lehetőség Bach Évivel erdőfürdőzésre:

  • Október 4. péntek 16:00-18:30
  • Október 5. szombat 9:00-10:30
  • Október 11. péntek 16:00-18:30
  1. Jelentkezni a Kapcsolat menüpontra kattintva tudsz, vagy e-mailben az eva.bach@atisztaforras.hu címen

Bejelentkezés, érdeklődés

Melyik programra szeretnél jelentkezni?

Hírlevél

Adatvédelem

3 + 14 =

Kapcsolat

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1145 Budapest, Torontál utca 23-25.

Tarts velem a következő úton!

Jelentkezz a közelgő erdőfürdő sétára, előadásaimra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - gyere el a legközelebbi táborba, elvonulásra!