Novemberi erdőfürdő programok

  

Gyere, és tarts velem ezen az úton is! 

Töltődj fel a természetben egy olyan módszerrel, amitől még a japánok is képesek kikapcsolni!

Novemberben a napok már hűvösek, gyakran komorak és igen rövidek. A természet elcsendesedik, és ez az elcsendesedés valahogy ösztönösen befelé fordulásra indítja még a természettől gyakran egészen eltávolodott városi embert is.

De vajon milyen lehet a természetben a harmonikus november? Melegen felöltözve, mégis közel a gyökereinkhez, friss levegőbe burkolózva, egy profi shinrin yoku vezető kezei között?

2019 novemberében az alábbi időpontokban indul meditatív erdőfürdő séta Bach Évivel, Magyarország egyik első képzett erdőfürdő vezetőjével:

November 9. szombat 9:00-11:30

November 23. szombat 9:00-11:30

Jelentkezni a Kapcsolat menüpontra kattintva tudsz, vagy e-mailben az eva.bach@atisztaforras.hu címen, legkésőbb november 5-ig és 19-ig. 

Részvételi díj: 4.500,- Ft/fő/alkalom

Annak érdekében, hogy a helyed biztosítva legyen, és a helyszínen ne kelljen anyagiakkal foglalkozni, arra kérem a jelentkezőket, hogy a kiküldött díjbekérő alapján előre fizessék be a részvételi díjat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretnél bejelentkezni?

Mikor szeretnél erdőfürdőzni?

9 + 12 =

Kapcsolat

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1136 Budapest, Felka utcs 6.

Tarts velem a természet útján!

Jelentkezz egy közelgő erdőfürdő sétára, előadásaimra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - gyere el a legközelebbi táborba, elvonulásra!