Hathetes női termékenységcsoport Bach Évi vezetésével

Lovagold meg a természet legtermékenyebb hónapjait!
Jelentkezem

Hathetes női termékenységcsoport Bach Évi vezetésével

Intenzív kúra természetes módszerekkel azoknak, akik szeretnék elkerülni a lombikot, és azoknak is, akiknek már folyamatban van…

2021. május 11-től június 18-ig (a májusi újholdtól a júniusi teliholdig tart) 

Babaprojekt…

“Azt mondják, ne stresszeljek, mert az rontja az esélyeimet, de közben minden a nyakamba zuhan, és gyakran nagyon egyedül érzem magam ezzel az egésszel…”

“Igen, vannak támogató csoportok, és tuti tippekkel is tele a padlás, de valahogy mégis jó lenne szakértő kezekben lenni…”

“Nem bírok már folyamatosan ez alatt a nagy nyomás alatt élni! Szeretnék fellélegezni picit, elengedni egy-egy pillanatra ezt az egészet…”

“Nagy küzdő vagyok, de néha már eszembe jut, hogy legszívesebben abbahagynám az egészet…”

Ha benned is megfogalmazódtak már ezek a mondatok, akkor meglehet, hogy itt az ideje csatlakoznod ehhez a hathetes női termékenységcsoport-folyamathoz, ahol a hormonegyensúlyé, a megnyugvásé, a benned élő termékeny természeti asszony felébresztéséé és a lelki okok gyógyításáé a főszerep.

Ebben a hathetes zárt kis csoportban együtt fogunk foglalkozni a nőiség és a termékenység kérdéseivel. Megfejtjük, hogy vajon mi rejlik a te saját nehézségeid hátterében, odafigyelünk az életmódodra, étkezésedre, rendszeres gyakorlással támogatjuk a női szerveid egészségét, a hathetes erdőterápiás folyamat során pedig gyógyulhat a tested és a lelked, megnyugodhatsz, támogatjuk a hormonális háztartásod egyensúlyát, és felébresztjük a benned élő termékeny természeti asszonyt.

Ki vezeti a programot?

A programot Bach Évi alternatív mozgásterapeuta és szomatodráma-játékvezető vezeti, aki 2016 óta szerepel az egészségügyi szakdolgozók országos nyilvántartásában. Kiemelt érdeklődési területei közé a civilizációs ártalmak, köztük a stressz és a hormonegyensúly tartoznak, ezen a területen végzettsége megszerzése óta folyamatosan képezi magát. Komplementer hormonegyensúly-tanácsadást tanult, nőijógaoktató-képzést végzett, stressz és hormonegyensúly, valamint stresszkezelés továbbképzéseken vett részt, és nem mellesleg ő az ország első, a Forest Therapy Institute által képzett erdőterápiás szakembere is, ami egy, a tudományos világban jelentős érdeklődésre számot tartó stresszkezelési technika, az erdőfürdő eszköztárának alkalmazását is biztosítja számodra.

Hogyan zajlik majd a program?

A hathetes folyamat során összesen 9 alkalommal találkozunk majd. Az első alkalom egy rövid ismerkedést és tájékoztatót jelent, valamint magában foglal egy szándékot is megfogalmazó, kívánság teljesítésére irányuló meditációt. Mindezt a májusi újhold idején, amikor a tavaszi éjszaka sötétje átfordul növőholdba. Jó alkalom ez egy teremtő folyamat megkezdéséhez, a május pedig a tavasz, a kezdet, az ébredés ideje, a természet termékenységének tetőpontja, a virágzás maga.

Emellett – létszámtól függően – egy vagy két alkalommal dolgozunk majd a szomatodráma gyógyító játékaival, hogy feltérképezzük a te saját nehézségeid lelki okait, további hat alkalommal pedig egy-egy hosszú hétköznapi délutánt töltünk együtt, amely során elsajátíthatod a következő héten otthon elvégzendő nőijóga-gyakorlatokat a kismedencei szerveid karbantartásáért, beszélgetünk a stresszről és kezeléséről, hormonegyensúlyt támogató életmódról, és végigvezetlek egy teljes hathetes erdőterápiás folyamaton is, amely segít feloldani a belső nehézségeidet, oldani a feszültséget, támogatja a hormonháztartásod egyensúlyát, és segíthet felébreszteni a benned élő termékeny természeti asszonyt.

Részvételi időpontok

  • Első alkalom: 2021. május 11-én (kedd) 19:30-kor találkozunk, hogy a szertartás pontosan 20:59-ra, az újholdba forduló sötéthold idejére essen.
  • Rendszeres találkozások: 2021. május 20., 27., június 3., 10., 17. és 24.
  • Szomatodráma-alkalmak: 2021. május 14-én (péntek) 14:00-19:00 óráig és 2021. június 12-én (szombat) 9:00-14:00 óráig

A vírushelyzet miatt nem kell aggódnod: szükség esetén a programnak szinte minden része megtartható online vagy szabadtéren, a szomatodráma csoportos alkalmak helyett pedig kijárási és gyülekezési korlátozás esetén kérhető egy szuperhatékony egyéni konzultáció. 

Részvételi díj

A program részvételi díja 135.000,- Ft/fő egyösszegű előrefizetés esetén.

Részletfizetési lehetőségek:

  • 2 részletben fizetve 150.000,- Ft, amely esetben az első részletet, 75.000,- Ft-ot a program megkezdése előtt kell befizetni, a második részletet pedig 2021. június 10-ig.
  • 3 részlet esetén 165.000,- Ft, amely esetben az első részletet, 55.000,- Ft-ot a jelentkezéskor kell befizetni, a 2. részletet, 55.000,- Ft-ot a program megkezdésig, a harmadik részletet pedig legkésőbb 2021. június 10-ig,

Jelentkezés

Jelentkezni a itt található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül tudsz. A jelentkezés a részvételi díj befizetését követően válik véglegessé. A részvételi díjat a jelentkezést követően kiküldött visszaigazoló e-mailben található díjbekérő alapján tudod majd átutalással vagy bankkártyával kifizetni.

Jelentkezési határidő: 2021. május 10.

Györgyi

"Szerettem volna ismét közelebb kerülni a természethez, és ez sikerült is. Az érzékelés, az érzések, a gondolkodás szintjén is felépítette a kapcsolatot. Kiegyensúlyozottabbnak érzem magam."

Adrienn

"A különbség a nyugalom. Ma már szerda van, és még azóta is tart az érzés. Az állandó pörgöttségemnek nagyon jót tett a lelassulás. Illetve olyan békés elfogadás van bennem a dolgokkal kapcsolatban, ami szintén egy óriási tanítás nekem. Biztos vagyok benne, hogy gyakrabban fogok erdőbe járni. Sőt már tegnap az utcán közlekedve is észrevettem a fákat, és szuper érzés volt, hogy ők mindig ott vannak körülöttünk."

Csilla

"Már sokaknak beszéltem róla. Elmondtam, hogy ezt meg kell tapasztalni. Igazán szükségünk van rá."

Erzsébet

"Meglepett, hogy voltak meghívások. Bár elképzelni sem tudtam, mi lesz a program, de ezek a kis "feladatok", felfedezésre inspiráló gondolatok igazán új élményeket adtak. És nagyon jó érzéssel is töltöttek el."

Zolo

"A séta alatt és után mély nyugalmat éreztem. Teljesen megnyugtatott minden séta. Ki kell próbálni. Olyan történik, amit el sem tud képzelni az, aki még nem tapasztalta."

Dia

"Varázslatos élmény volt!"

Ildikó

"Csodálatos 2,5 órás kapcsolódás volt, amit mindenképp ki kell próbálni, mert érdekes, újszerű érzéseim, tapasztalásaim voltak, csupán mert máshová helyeződött a figyelem a vezető által. És ezzel a szemmel sosem jutott még eszembe "nézni", de a helyes szó inkább érezni az erdőt. És ezt köszönöm!"

Luca

"Ez nem kirándulás, hanem valódi fürdőzés az erdő nyugalmában."

Noémi

"Közelebb kerültem a lelki békéhez, és hálásabb vagyok a jó dolgokért."

Nóra

"A természet egy olyan oldalát mutatja meg, amit magunktól nem veszünk észre."

Misi

"Feltétlenül próbálják ki! Ilyen erdei sétán még nem voltak! Elmondani nem lehet, mindenkinek a magához illő érzést nyújta."

Attila

"Különleges."

Ildikó

"Észlelek. Az erdőfürdő után harmonikusabban voltam magamban és az engem körülvevő világgal, azt hiszem."

Misi

"A vezető által megvilágított dolgok nagyobb hangsúlyt kaptak, így sokkal mélyebb volt a kapcsolódás a mindennel."

Dia

"Ami számomra meghökkentő és nagyon újszerű volt, amikor énekeltél a rét sarkában az oltárnál. Az a hang ott úgy igazán elvarázsolt, ebben volt valami nagyon ősi, nagyon mély. Szívesen hallgattam volna még sokáig. Akkor úgy éreztem, hogy valami nagyon különleges történik, valami megismételhetetlen. A kelta rituálék is vonzanak, és ezzel az őszi oltárral a teliholdnál, a füstölő balzsamos illatával olyan volt közeledni az oltárhoz, mint egy varázslat! Nagyon köszönöm! A csipkebogyó teával, jóskártyával a teliholdnál eltöltött időben úgy éreztem, hogy egy mesevilágba csöppentem. "

Attila

"Nekem sorsfordító és elmeformáló volt az első csoportos Shinrin-yoku sétám Évivel. Ott váltam tudatossá mindarra, ami utána az önkéntes zarándoklatom és azóta az önálló kiszakadásaim során segített a jelenbe kerülni."

Noémi

"Egyszer mindenkinek ajánlott kipróbálni, mert egy egészséges embernek is rengeteget adhat, és közelebb kerülhet önmagához. "

Luca

"Mintha kimostak volna, az elmém nem pörög, nyugalom van."

Ágnes

"Ha kapcsolódni akarnak a természettel, önmagukkal, jöjjenek bátran. Ha szeretnének kiszakadni a város zajából, tisztulásra és lenyugvásra vágynak, az erdőfürdő szerintem egy remek módszer erre."

Csilla

"Csend, idő, lelassulás, információ. Nekem az is sokat adott, ahogy a végén sétáltunk és beszéltél az erdő energetikai kapcsolódásáról, mély életéről. "

Erzsébet

"Minden várakozásom teljesült... A séta óta a bennem lévő feszültség csökkent, amit már a séta alatt is éreztem. Nem vártam el a programtól, de mégis hozott egy kellemes nyugalmat, lecsendesedést, ami igazán jól jött már a hétköznapok mellett."

Viki

"Másképp tekintesz majd a természetre. Segít megérteni, megfigyelni a dolgokat, észrevenni az apróságokat, ezáltal az életedben is másképp fogsz tekinteni a dolgokra, hétköznapokra. Egy Szuper dolog részese lehettem."

Kata

„Kíváncsi voltam nagyon, milyen egy általad vezetett erdőfürdő. Az erdőben töltött idő mindig feltölt és új élményekkel gazdagít, ezek most is teljesültek. Csodálatos volt az egész séta, a megélések. Örülök, hogy részt vehettem rajta.”

Vanda

„Tisztabbak a céljaim, jobban letisztultak az érzelmeim, nyugodtabb vagyok, és igyekszem a szelídséget erősíteni magamban.”

Adrienn

„Szuper jó stresszoldó!”

Erzsébet

"Kellemesen nyugtató, kikapcsol és ugyanakkor feltölt. Kimozdít a komfortzónámból, de ezt nagyon lágyan, erőszakmentesen teszi. Összekapcsol újra a természettel, és teret ad arra, hogy feltöltekezzünk az erdővel és ezzel önmagunk természetesebb részeihez is közelebb kerülünk. Ami kifejezetten izgalmas volt számomra, és a haikuk is ezt erősítették, hogy az érzékelő funkciók és működések nagy hangsúlyt kaptak a programban. Kevés olyan módszert ismerek, ami ilyen jól tudja aktiválni az érzékszerveinket."

Csilla

"A legnagyobb különbség, hogy hív az erdő. És ez nagy dolog nálam."

Jelentkezés a hathetes női termékenységcsoportba

Hírlevél

Adatvédelem

14 + 8 =

Kapcsolódó blogbejegyzések

Élménybeszámoló a Galagonyaizzás erdőfürdőről

Élménybeszámoló a Galagonyaizzás erdőfürdőről

A 2021. szeptember 12-i teliholdas éjszakai erdőfürdő-séta számomra csodálatos élmény volt: átmosott és feltöltött szeretettel és nyugalommal. Mindennel, ami éltet. Készítettem belőle egy kis videós élménybeszámolót.Ha kíváncsi vagy, milyen egy vezetett...

Könyvhéten Az erdőfürdő eszköztára

Könyvhéten Az erdőfürdő eszköztára

A Kiadom a könyvem jóvoltából idén Bach Évi Az erdőfürdő eszköztára című könyve is megjelenhetett az Ünnepi Könyvhéten, ahol szombat délután dedikálástatásra, a szerzővel való beszélgetésre, találkozásra is volt lehetőség.2021 szeptemberében ismét megrendezésre került...

Erdőfürdővel is ökotudatosan az Ecopunkon

Erdőfürdővel is ökotudatosan az Ecopunkon

Te gondoltál már arra, hogy az ökotudatosság Punk dolog? Azért, mert felforgatja a meglévő rendet, az életünket, megváltoztatja a szokásainkat, tágítja a komfortzónánkat... és hogy jön ehhez az erdőfürdőzés? Az Ecopunk fesztivál meghívottjaként Bach Évi a belülről...

Honnan ismerhető fel a jó erdőfürdő-vezető?

Honnan ismerhető fel a jó erdőfürdő-vezető?

Az ANFT erdőfürdő-vezetőknek szánt kézikönyve szerint van néhány nagyon fontos kritérium, amely alapján egy jól képzett, tapasztalt erdőfürdő-vezető jól megkülönböztethető azoktól, akik valamely saját ideológiát vagy koncepciót szeretnének érvényre juttatni a séták...

Kapcsolat

 

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1025 Budapest, Törökvész út 95-97/C.

teljesen természetesen

Tarts velem egy közelgő erdőfürdő sétára, jógaórára, szomatodráma workshopra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - jelentkezz be egy egyszeri ingyenes konzultációra!