Jógázz velem az Everness Szilveszteren!

Alternatív mozgásterapeutaként az elmúlt években több alkalommal is abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy az Everness programjain előadóként szerepelhettem. 2017-ben az Everness Indiány Nyáron tartottam Plus size jógát, 2018-ban ugyanezt és testpozitív jógát is az Everness Fesztiválon, majd 2019-ben a ismét az Everness Indián Nyár vendégeként testpozitív jógát tartottam, és a nagyszínpadon tartott előadásom által pedig megismerhette a közönség az erdőfürdőt is.

Ezúttal az Everness Szilveszter előadójaként szó szerint átjógázhatsz velem az új évbe: 2019. január 31-én 22:30-23:59-ig tartok egy aromaterápiás órát, ahová téged is szeretettel várlak!

A gyakorlás témája a megtisztulás – megbocsájtás – életöröm. A jóga mellett pedig az Everness szervezői számos más örömteli és színes eseménnyel várnak a tudatosság jegyében.

Ne halogasd tovább!

Vedd meg még ma a jegyedet az Everness Szilveszterre! Kattints a gombra részletes információért!

Kapcsolat

 

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1025 Budapest, Törökvész út 95-97/C.

teljesen természetesen

Tarts velem egy közelgő erdőfürdő sétára, jógaórára, szomatodráma workshopra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - jelentkezz be egy egyszeri ingyenes konzultációra!