Erdőfürdő vezető képzés

Blended Online képzés angol és magyar nyelven 2020. szeptember 14-től

Az első erdőfürdő vezető képzés Magyarországon

A Forest Therapy Institute blended-online képzése során videóhívások keretében tapasztalt, neves szakemberektől tanulhatod meg az erdőfürdő vezetés elméleti és gyakorlati alapjait angol nyelven, és részt vehetsz a magyar nyelvű, saját élmény alapú gyakorlati napon Bach Évi vezetésével.

Oktatás élő kapcsolatban, szállás- és utazási költségek nélkül

A képzés tartalma

 

Képzés időtartama: 95 óra + 1 nap élő, outdoor megmerítkezés a természetben

A képzés 3 hónapos, úgynevezett blanded-learning rendszerben zajlik

  • 8 nap intenzív elméleti oktatás online, élő kapcsolatban, amely alatt elvgézendő
  • 5 délelőtt önálló gyakorlás, útmutatásokkal
  • 3 hónlap mentorált gyakorlat
  • 1 teljes nap megmerítkezés a természetben élőben, magyar nyelven

Elméleti képzés időpontjai: 2020. szeptember 14-18-ig (hétfőtől péntekig) minden nap 15:00-17:00-ig, és szeptember 21-23-ig (szerdáról péntekig) 19:30-21:30-ig, valamint 3 hónap mentorált gyakorlat.

Gyakorlati képzés időpontjai: 2020. szeptember 14-18-ig (hétfőtől péntekig) délelőttönként egyéni gyakorlás és egy nap outdoor megmerítkezés a természetben a jelentkezést követően megadott időpontban.

A teljes képzési idő vége: 2021. január 10.

Amit kizárólag mi tudunk…

A Forest Therapy Institute az 5×5 modellt nemzetközi kutatásokra, tudományos alapokra építette fel, hogy ezáltal még inkább tudatosítsa az általa képzett vezetőkben, hogy hogyan segítheti a természethez való kapcsolódás a gyógyulást és az élet lényegének megértését. A modellnek köszönhetően az erdőfürdő séták programját tudatosan építheted fel, hogy a lehető legjobb, leghatékonyabb élményt nyújtsd a hozzád fordulóknak.

 

Tapasztald meg a különbséget!

Hogy milyen erdőfürdőzni egy FTI által képzett vezetővel? Próbáld ki magad! Kattints a közelgő erdőfürdő alkalmak megtekintéséhez!
Kipróbálom

Jelentkezés

Képzési idő

A 95 órás képzés, az egynapos outdoor megmerítkezés a természetben és a mentorált gyakorlat összesen 3 hónapig tart.

Képző intézmény

A jónevű Forest Therapy Institute (FTI) az első európai képző intézmény volt, amelynek oktatói és vezetői valamennyien tapasztalt és nemzetközileg is elismert erdőfürdő vezetők és terápiás szakemberek. Az egynapos megmerítkezést a természetben Magyarország egyik első erdőfürdő vezetője, Bach Évi tartja magyar nyelven.

A képzés díja

A képzés teljes díja 1560 €. További információért és a jelentkezéshez kattints az alábbi ‘Jelentkezés’ gombra!

Amennyiben anyagi nehézségeid vannak, de szeretnél tanulni, engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam az FTI ösztöndíj programját, amely indokolt esetben kedvezményes jelentkezést is lehetővé tesz! 

Kapcsolat

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1136 Budapest, Felka utcs 6.

Tarts velem a természet útján!

Jelentkezz egy közelgő erdőfürdő sétára, előadásaimra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - gyere el a legközelebbi táborba, elvonulásra!