Erdőfürdő-vezető képzés

Blended Online képzés angol és magyar nyelven 2021. február 15-től 2021. február 26-ig, amelyet 3 hónap mentorált gyakorlat követ

Az első Magyarországról elérhető erdőfürdő-vezető képzés

A Forest Therapy Institute blended-online képzése során videóhívások keretében tapasztalt, neves szakemberektől tanulhatod meg az erdőfürdő vezetés elméleti és gyakorlati alapjait angol nyelven, és részt vehetsz a magyar nyelvű, saját élmény alapú gyakorlati napokon Bach Évi vezetésével.

Oktatás élő kapcsolatban, szállás- és utazási költségek nélkül

A képzés tartalma

Képzés időtartama: 95 óra + 2 nap élő, outdoor megmerítkezés a természetben, helyi erdőfürdő-vezetővel

A képzés 3 hónapos, úgynevezett blanded-learning rendszerben zajlik

  • 8 nap intenzív elméleti oktatás online, élő kapcsolatban, amely alatt elvégzendő
  • 5 délelőtt önálló gyakorlás, útmutatásokkal
  • 3 hónlap mentorált gyakorlat
  • 2 teljes nap megmerítkezés a természetben élőben, magyar nyelven

Elméleti képzés időpontjai: 2021. február 15-19-ig (hétfőtől péntekig) minden nap 18:00-20:00-ig, és február 22, 24 és 26-án (hétfő, szerda, péntek) 18:00-20:00-ig, valamint 3 hónap mentorált gyakorlat.

Gyakorlati képzés időpontjai: 2021. február 15-19-ig (hétfőtől péntekig) délelőttönként egyéni gyakorlás és egy nap outdoor megmerítkezés a természetben az online képzés elvégzését követően megadott időpontban.

A teljes képzési idő vége: 2021. május 26.

Amit kizárólag mi tudunk…

A Forest Therapy Institute az 5×5 modellt nemzetközi kutatásokra, tudományos alapokra építette fel, hogy ezáltal még inkább tudatosítsa az általa képzett vezetőkben, hogy hogyan segítheti a természethez való kapcsolódás a gyógyulást és az élet lényegének megértését. A modellnek köszönhetően az erdőfürdő séták programját tudatosan építheted fel, hogy a lehető legjobb, leghatékonyabb élményt nyújtsd a hozzád fordulóknak.

 

Tapasztald meg a különbséget!

/erdofurdo-erdoterapia/#programok
Kipróbálom

Jelentkezés

Képzési idő

A 95 órás képzés, az egynapos outdoor megmerítkezés a természetben és a mentorált gyakorlat összesen 3 hónapig tart.

Képző intézmény

A jónevű Forest Therapy Institute (FTI) az első európai képző intézmény volt, amelynek oktatói és vezetői valamennyien tapasztalt és nemzetközileg is elismert erdőfürdő-vezetők és terápiás szakemberek. Az egynapos megmerítkezést a természetben Magyarország első, az FTI által képzett erdőterapeutája, Bach Évi tartja magyar nyelven.

A képzés díja

A képzés teljes díja 1760 €, amely valamennyi, a képzéshez kapcsolódó költséget tartalmazza, beleértve a kétnapos magyar nyelvű saját élmény gyakorlatot – a megmerítkezést a természetben. További információért és a jelentkezéshez kattints az alábbi ‘Jelentkezés‘ gombra!

Kapcsolat

 

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1025 Budapest, Törökvész út 95-97/C.

teljesen természetesen

Tarts velem egy közelgő erdőfürdő sétára, jógaórára, szomatodráma workshopra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - jelentkezz be egy egyszeri ingyenes konzultációra!