Decemberi és januári erdőfürdő programok

Gyere, és tarts velem ezen az úton is!  

Az év végéhéhez közeledve a napok már hűvösek, gyakran komorak és igen rövidek. A természet elcsendesedik, és ez az elcsendesedés valahogy ösztönösen befelé fordulásra indítja még a természettől gyakran egészen eltávolodott városi embert is.

Az év vége az emberek világában a számvetés ideje: sokan vagyunk, akik megnézzük, összegezzük, vajon mennyire volt eredményes az elmúlt év, mi az, amit el szeretnénk engedni az új év közeledtével, és mi az, amit inkább megtartanánk. Rendezgetjük emlékeinket, életünket, hogy az új esztendőben aztán egy megújult emberként, új erővel induljunk el egy szebb, jobb jövő, boldogabb jelen felé.

A természet azonban ebben az időszakban még az igazak álmát alussza, noha a téli napfordulót és a karácsonyt követően lassan egyre rövidebbé válnak az éjszakák. Hagyományosan, a természetközeli időkben az ember számára ez az elvonulás, elmélyülés és a böjt, az elengedés ideje volt.

De vajon milyen lehet a természetben a harmonikus tél? Melegen felöltözve, mégis közel a gyökereinkhez, friss levegőbe burkolózva, egy képzett shinrin yoku vezető kezei között? Megélni a legmélyebb sötétség után a fény lassú ébredését?

Különösen jó szívvel ajánlom az újévi erdőfürdőzést, ami a lehető legjobb évkezdés: egy hosszú éjszaka után kiszellőztetni a fejedet, és valami olyanhoz kapcsolódni, ami nagyobb az embernél…

Gyere velem Magyarország egyik első képzett erdőfürdő vezetőjével, ezen a meditatív erdőfürdő sétán!

2019 decemberében és január első napjaiban az alábbi időpontokban indul meditatív erdőfürdő séta Bach Évivel, Magyarország egyik első képzett erdőfürdő vezetőjével:

  • December 8. szombat 9:00 – 11:30
  • Január 1. szerda 14:00 – 16:30
  • Január 4. szombat 10:00 – 14:00
  • Január 18. szombar 10:00-14:00

Jelentkezni a Kapcsolat menüpontra kattintva tudsz, vagy e-mailben az eva.bach@atisztaforras.hu címen.

Részvételi díj: 4.500,- Ft/fő/alkalom

Kedvezmény kérhető:
– rosszindulatú daganatos betegek,
– súlyos, krónikus szív- és érrendszeri betegek,
– IBS, Crohn, SIBO, Colitis ulcerosa és egyéb krónikus emésztőrendszeri betegek esetében.

Annak érdekében, hogy a helyed biztosítva legyen, és a helyszínen ne kelljen anyagiakkal foglalkozni, arra kérem a jelentkezőket, hogy a kiküldött díjbekérő alapján előre fizessék be a részvételi díjat.

Bejelentkezés, érdeklődés

Melyik programra szeretnél jelentkezni?

Hírlevél

4 + 13 =

Kapcsolat

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1145 Budapest, Torontál utca 23-25.

Tarts velem a következő úton!

Jelentkezz a közelgő erdőfürdő sétára, előadásaimra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - gyere el a legközelebbi táborba, elvonulásra!