4 hetes 4A program

2021 áprilisában 2 alkalommal indul Aphrodite anti-aging és arctudatosság tréning csoport
Jelentkezem

4 hetes 4A program

Aphrodite anti-aging és arctudatosság tréning Győrffy Katalin vezetésével

2021. áprilisában 2 alkalommal is indul

Minden nőben ott él a legszebb énje, ám ahogy múlik az idő, rögzülnek az arckifejezések, a bőr veszít fiatalos tartásából, változunk. Hogyan lehet széppé tenni ezt a folyamatot? Hogyan lehetünk szépek, és egészséget sugárzóak? Hogyan tehetjük láthatóvá a női méltóság erejét?

Aphrodite a női szépség, a fiatalság és a szerelem istennője. Minden nőben él, függetlenül az életkorától, ott él benne a legszebb énje. Belülről az önérzékelés sugallja ennek a divinális erőnek a jelenlétét.

A bennünk élő szépség egy intelligencia, amellyel alapvetően fontos és egészséges foglalkozni a magunk és a környezetünk kedvéért.

Az idő múlása természetesen látható nyomot hagy az arcon, és az arc pontos képet ad arról, hogy hogyan éljük meg az életet. Az arcjáték valójában egy megszokott, vagy megrögzött szokásrendszer, ami évtizedeken át történik. Ahogy múlik az idő, rögzülnek az arckifejezések. A bőr veszít fiatalos tartásából, és gravitálni kezd, zsír rakódik le az arc szöveteiben, kialakul a toka, a megszokott rutinos arc reakciók és izommozgások miatt egyre mélyebb ráncok alakulnak ki.

Hogyan lehet széppé tenni ezt a folyamatot? Hogyan lehetünk szépek, és egészséget sugárzóak? Hogyan tehetjük láthatóvá a női méltóság erejét?

Ez egy összetett feladat, ami lehetőséget ad arra, hogy tudatosan haladjunk az idővel, és a lehető legjobbat hozzuk ki belőle.

Győrffy Katalin évtizedek óta foglalkozik nőkkel táncoktatóként, és természetgyógyászati tanulmányait is azért kedte el, hogy választ találjon ezekre a kérdésekre. Az általa kidolgozott Aphrodite Anti Aging Arctréning olyan projektlehetőség hölgyek számára 35 éves kortól felfelé, aminek köszönhetően nem csak megtartják az arc, a nyak és a dekoltázs „erőnlétét”, hanem sugárzóbbá és önbizalommal telítetté is válnak. Ez a módszer arra inspirál, hogy tudatosan és elegánsan éld meg a saját ragyogásod.

Hogyan zajlik majd a program?

A 4 hét 4A program egy félnapos arctudatosság kurzussal indul, ahol elsajátíthatod az anti-aging és az arctorna alapjait, majd négy héten keresztül heti egy-egy alkalommal találkozik a csoport, amikor lesz lehetőségetek kérdezni, együtt gyakorolni, és nyomon követni a napi gyakorlás eredményeit, egy alkalommal pedig meghallgathattok egy előadást Bach Évivel a stressz és a fiatalság kapcsolatáról.

Részvételi időpontok

  • Első alkalom: 2021. április 24-én (szombaton) 9:00-12:00-ig vagy 2021. április 27-én (ez egy keddi teliholdas este, a legjobb alkalom egy új kezdethez és a női szépség ápolásához) 17:00-20:00-ig
  • Rendszeres találkozások: 2021. május 4, 11, 18. és 25-én este 18:00-19:30-ig

Részvételi díj

  • A program részvételi díja a teljes hónapra 35.000,- Ft/fő
  • Barátnői kedvezmény: Ugye te nem hiszed, hogy szebbnek kell lenned a barátnődnél, mert köztetek egészen biztosan nincs helye versengésnek és irígységnek? Neked szól ez a kedvezmény, ha ti igazán jók vagytok egymáshoz, és fontos számodra is a barátnőid boldogsága. Így ha többen együtt jelentkeztek, fejenlént 5.000,- Ft-ot spórolhattok. (A program részvételi díja tehát kettőtöknek mindössze 60.000,- Ft stb.)

Jelentkezés

Jelentkezni a itt található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül tudsz. A jelentkezés a részvételi díj befizetését követően válik véglegessé. A részvételi díjat a jelentkezést követően kiküldött visszaigazoló e-mailben található díjbekérő alapján tudod majd átutalással vagy bankkártyával kifizetni.

Jelentkezési határidő: 2021. április 23.

Győrffy Katalin
a női szépség varászlónője, táncoktató

A programot az Aphrodite Power Training mozgásrendszer megálmodója, hazánk hastáncéletének elismert szakembere vezeti, aki immár harmadik évtizede foglalkozik a női szépséggel és kiteljesedéssel kívül, belül.

Jelentkezés a 4A programba

Melyik tanfolyamon szeretnél kezdeni?

Hírlevél

Adatvédelem

Nyilatkozat

13 + 8 =

Kapcsolódó blogbejegyzések

Élménybeszámoló a Galagonyaizzás erdőfürdőről

Élménybeszámoló a Galagonyaizzás erdőfürdőről

A 2021. szeptember 12-i teliholdas éjszakai erdőfürdő-séta számomra csodálatos élmény volt: átmosott és feltöltött szeretettel és nyugalommal. Mindennel, ami éltet. Készítettem belőle egy kis videós élménybeszámolót.Ha kíváncsi vagy, milyen egy vezetett...

Könyvhéten Az erdőfürdő eszköztára

Könyvhéten Az erdőfürdő eszköztára

A Kiadom a könyvem jóvoltából idén Bach Évi Az erdőfürdő eszköztára című könyve is megjelenhetett az Ünnepi Könyvhéten, ahol szombat délután dedikálástatásra, a szerzővel való beszélgetésre, találkozásra is volt lehetőség.2021 szeptemberében ismét megrendezésre került...

Az út az érzelmi érettséghez

Az út az érzelmi érettséghez

Swami Veda Bharati tanításának fordításaKözzétette: ahymsin.org | 2021. augusztus 14. A tiszta tudat egy boldog tudat. Boldog vagy? Félsz megmondani, mert definíció szerint - a tiszta tudat egy boldog tudat - ha elismered, hogy boldogtalan vagy, akkor azt is el kell...

Erdőfürdővel is ökotudatosan az Ecopunkon

Erdőfürdővel is ökotudatosan az Ecopunkon

Te gondoltál már arra, hogy az ökotudatosság Punk dolog? Azért, mert felforgatja a meglévő rendet, az életünket, megváltoztatja a szokásainkat, tágítja a komfortzónánkat... és hogy jön ehhez az erdőfürdőzés? Az Ecopunk fesztivál meghívottjaként Bach Évi a belülről...

Kapcsolat

 

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1025 Budapest, Törökvész út 95-97/C.

teljesen természetesen

Tarts velem egy közelgő erdőfürdő sétára, jógaórára, szomatodráma workshopra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - jelentkezz be egy egyszeri ingyenes konzultációra!