Jóga

Kiscsoportos hatha jóga és nőijóga óráimon a résztvevők személyre szabott jógaoktatásban részesülhetnek A Tiszta Forrás központban, Budapest belvárosában.

Kezdő hatha jóga

A gyakorlás célja a lélek méltó otthonának, a testnek a felkészítése a meditációra, egészségének megőrzése és visszaállítása 

Női jóga

A csípő és medence statikájának és a kismedencei szervek egészségének megőrzésével, visszaállításával foglalkozunk elsősorban.

Egyéni jóga

Alternatív mozgásterapeutaként holisztikus szemléletű egyéni jógaórákat vezetek. Hathetes folyamatokban gondolkodva a te saját céljaiddal és szükségleteiddel foglalkozunk.

Aphrodite Power Training

A nőiséged kiteljesedését, megélését segítő, a fiatalságodat és női egészségedet megőrző mozgásórák Győrffy Katalin táncoktató vezetésével, aki hazánk hastáncéletének elismert szakembere.

Holisztikus szemlélet

A Tiszta Forrás központ jóga- és mozgásórái a testgyakorláson túl életünk lelki és szellemi táplálékot is jelentenek, továbbá kihatnak a közösségi életedre és környezettel való kapcsolatodra is.

Kiscsoportos foglalkozás

A 2-4 fős csoportokban való munka lehetővé teszi, hogy alaposabban megismerjük egymást, így az órákon közvetlen légkörben, hatékonyan és személyre szabottan tudok foglalkozni a számodra fontos dolgokkal.

Élmény jógaórák

Ez az apró közösségi tér egyarán lehetőséget nyújt a közvetlen kapcsolódásra, az örömteli együttlétre és az elmélyült gyakorlásra.

Szívesen látunk minden gyakorolni, fejlődni vágyót. Mindig lesz elérhető tisztított víz és tea, amikor érkezel, és az órákon a jógagyakorlást alkalmanként terápiás minőségű doTerra illóolajokkal is kiegészítjük.

A jógaórák ára:

  • A 90 perces óra díja alkalmanként 2.000,- Ft, a 10 alkalmas bérlet ára 18.000,- Ft.
  • A csütörtök reggeli 60 perces hatha jóga órák ára alkalmanként 1.500,- Ft.
  • A 90 perces Aphrodite Power Training órák ára alkalmanként 2.500,- Ft.

Órarend:

Hétfő

9:00-10:30 Reggeli női jóga
A hétfő az asztrozófiában a Hold napja, ezért különösen alkalmas a női minőség megtapasztalása.

Kedd

18:00-19:30 Harcos hatha jóga
A keddi nap a Mars bolygó hatása alatt áll, így az állóképesség fejlesztésének és a harcos minőségek megtapasztalásának, átélésének az ideje.

Szerda

19:00 – 20:00 Facebook LIVE A tiszta forrás csoportban

A szerda a gondolkodás, az intellektus napja, ezért ilyenkor érdemes előadásokat hallgatnunk, tanulással és a gondolkodás fejlesztésével foglalatoskodnunk.

Csütörtök

17:30-18:30 Meditáció

A csütörtök a transzcendencia, az igazság keresésének és az imának az ideje, ezért ilyenkor mantra- és egyéb meditációs gyakorlatot végzünk. 

Péntek

9:00-11:00 Aphrodite Power Training

Vénusz bolygó napja, amely a szeretetet és a szépséget testesíti meg. A lányka, a fiatal nő minősége, valamint a bőségé, a Lakshmi minőségé is. Ezt a minőséget támogatjuk és ébresztjük fel az Aphrodite mozgásrendszerével, a tea ízével és az illatokkal.

Jóga blog

Stresszelj természetesen!

Stresszelj természetesen!

Tudtad, hogy a stressz valójában nem idegfeszültség, egyáltalán nem rendellenes dolog, hanem teljesen természetes? Akkor miért okoz annyiféle módon egészségkárosodást a stressz? És hogyan lehet úgy stresszelni, hogy az a lehető legkevésbé ártson? Erre kaphatsz választ...

Az Ön hormonrendszere egyensúlyban van?

Az Ön hormonrendszere egyensúlyban van?

Szerző: Sári Róza életmódtanácsadó és terapeuta, egészségügyi szakoktató, a Konnektív Felnőttképző Kft. (természetgyógyász-iskola) alapítója A hormonegyensúly egy izgalmas téma, mely nagyon sok embert érint a civilizációs ártalmak kapcsán. Sokszor tudomásunk sincs a...

5 trombózismegelőző gyakorlat lábatörötteknek

5 trombózismegelőző gyakorlat lábatörötteknek

Ha tél, akkor itt a téli sportok szezonja. S ha téli sportok, akkor bizony nagyot akasztanak a külföldi turisták biztosítóin a sípályák közelében lévő kórházak. A tavalyi év során például a szlovák sítelepeken összesen 1.930 személynek nyújtottak segítséget a...

HPV ABC – Hogyan is kell megelőzni a méhnyakrákot?

HPV ABC – Hogyan is kell megelőzni a méhnyakrákot?

Lassan közeledik a szeptember, és a hetedikes lányokat érintő HPV-oltás körüli sajtódömping és reklámkampányok szezonja. Véleményükett hallatják orvos szakemberek, méhnyakrákérintettek, civil szervezetek és önjelölt megmondók (ebből én most az érintett, civil és...

Kapcsolat

 

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1025 Budapest, Törökvész út 95-97/C.

teljesen természetesen

Tarts velem egy közelgő erdőfürdő sétára, jógaórára, szomatodráma workshopra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - jelentkezz be egy egyszeri ingyenes konzultációra!