Jóga, tánc és mozgásterápia

A kiscsoportos hatha jóga és nőijóga órákon, valamint a táncórákon a résztvevők személyre szabott jógaoktatásban és a szakrális közösség megtartó erejének élményében részesülhetnek hangulatos hegyvidéki környezetben Budapest II. kerületében.

Kezdő hatha jóga

A gyakorlás célja a lélek méltó otthonának, a testnek a felkészítése a meditációra, egészségének megőrzése és visszaállítása 

Női jóga

A csípő és medence statikájának és a kismedencei szervek egészségének megőrzésével, visszaállításával foglalkozunk elsősorban.

Egyéni jóga

Alternatív mozgásterapeutaként holisztikus szemléletű egyéni jógaórákat vezetek. Hathetes folyamatokban gondolkodva a te saját céljaiddal és szükségleteiddel foglalkozunk.

Szaktális körtánc

Szabó Ági Réka körtánc foglalkozásai a régmúlt idők szakrális női köreit idézik, ahol te is megtapasztalhatod a tánc és a közösség teste-lelket felszabadító, gyógyító és örömet adó erejét.

Holisztikus szemlélet

A Tiszta Forrás központ jóga- és mozgásórái a testgyakorláson túl életünk lelki és szellemi táplálékot is jelentenek, továbbá kihatnak a közösségi életedre és környezettel való kapcsolatodra is.

Kiscsoportos foglalkozás

A maximum 8 fős csoportokban való munka lehetővé teszi, hogy alaposabban megismerjük egymást, így az órákon közvetlen légkörben, hatékonyan és személyre szabottan tudok foglalkozni a számodra fontos dolgokkal.

Élmény jógaórák

Ez az apró közösségi tér egyarán lehetőséget nyújt a közvetlen kapcsolódásra, az örömteli együttlétre és az elmélyült gyakorlásra.

Szívesen látunk minden gyakorolni, fejlődni vágyót. Mindig lesz elérhető tisztított víz és tea, amikor érkezel, és az órákon a jógagyakorlást alkalmanként terápiás minőségű doTerra illóolajokkal is kiegészítjük.

A jógaórák ára:

  • A 90 perces óra díja alkalmanként 2.200,- Ft, a 10 alkalmas bérlet ára 20.000,- Ft.
  • A 90 perces Aphrodite Power Training órák ára alkalmanként 2.500,- Ft.

Órarend:

Hétfő

18:00-19:30 Női jóga
A hétfő az asztrozófiában a Hold napja, ezért különösen alkalmas a női minőség megtapasztalása.

Kedd

17:30-19:00 Harcos hatha jóga
A keddi nap a Mars bolygó hatása alatt áll, így az állóképesség fejlesztésének és a harcos minőségek megtapasztalásának, átélésének az ideje.

Jóga blog

Az út az érzelmi érettséghez

Az út az érzelmi érettséghez

Swami Veda Bharati tanításának fordításaKözzétette: ahymsin.org | 2021. augusztus 14. A tiszta tudat egy boldog tudat. Boldog vagy? Félsz megmondani, mert definíció szerint - a tiszta tudat egy boldog tudat - ha elismered, hogy boldogtalan vagy, akkor azt is el kell...

Stresszelj természetesen!

Stresszelj természetesen!

Tudtad, hogy a stressz valójában nem idegfeszültség, egyáltalán nem rendellenes dolog, hanem teljesen természetes? Akkor miért okoz annyiféle módon egészségkárosodást a stressz? És hogyan lehet úgy stresszelni, hogy az a lehető legkevésbé ártson? Erre kaphatsz választ...

Az Ön hormonrendszere egyensúlyban van?

Az Ön hormonrendszere egyensúlyban van?

Szerző: Sári Róza életmódtanácsadó és terapeuta, egészségügyi szakoktató, a Konnektív Felnőttképző Kft. (természetgyógyász-iskola) alapítója A hormonegyensúly egy izgalmas téma, mely nagyon sok embert érint a civilizációs ártalmak kapcsán. Sokszor tudomásunk sincs a...

5 trombózismegelőző gyakorlat lábatörötteknek

5 trombózismegelőző gyakorlat lábatörötteknek

Ha tél, akkor itt a téli sportok szezonja. S ha téli sportok, akkor bizony nagyot akasztanak a külföldi turisták biztosítóin a sípályák közelében lévő kórházak. A tavalyi év során például a szlovák sítelepeken összesen 1.930 személynek nyújtottak segítséget a...

Kapcsolat

 

+36 (20) 920 3364

gyeva@atisztaforras.hu

1025 Budapest, Törökvész út 95-97.

teljesen természetesen

Tarts velem egy közelgő erdőfürdő sétára, jógaórára, szomatodráma workshopra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - jelentkezz be egy egyszeri ingyenes konzultációra!