Bach Éva és A Tiszta Forrás a médiában

A Tiszta Forrás weboldal 2017 óta működik. Jelenlegi formáját 2019 augusztusában nyerte el, amikor Bach Éva, rögtön a Forest Therapy Institute írországi képzéséről hazatérve, Magyarországon elsőként indított képzett vezetőként erdőfürdő-sétát, és megnyitotta A Tiszta Forrás központot Budapesten.

A Tiszta Forrás központ holisztikus szemléletű életminőség-javító programoknak ad teret. Tekintet nélkül az érdeklődők világnézeti hovatartozására, igyekszik mindenki számára számára befogadható programokat kínálni. A központ látogatói valamennyien egy jobb, minőségibb életet szeretnének élni, és ennek érdekében tesznek is a mindennapjaikban: egészségmegőrző és tudatos táplálkozással, mozgással, környezettudatos életvitellel, önismereti munkával és az élet mélyebb megérítést segítő gyakorlatokkal.

“Az egészséget többnek tekintem, mint a testi megbetegedések hiányát. A teljes testi egészség mellett az ember számára nélkülözhetetlen az egészséges lelki, közösségi és spirituális élet, és az egészséget támogató élettér, környezet megteremtése, bolygónk megóvása is. Ebben a szemléletben tevékenykedem nap mint nap.” (Bach Éva)

 

 

Megjelenések

Press kit

Kattintson a gombra Bach Éva és A Tiszta Forrás központ sajtóanyagának letöltéséhez!

Erdőfürdőztünk az NLC-vel

Erdőfürdőztünk az NLC-vel

Egy hétköznap délelőtti erdőfürdőzésre volt vendégem az nlc.hu szerkesztősége, akik egy videóösszeállítást készítettek az erdőfürdőről, annak lényegéről, menetéről, meghívásokról. Főszerepben: Normafa-erdő...Az nlc.hu oldalon 2021. január 30-án megjelent négyperces...

bővebben

Kapcsolat

 

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1025 Budapest, Törökvész út 95-97/C.

teljesen természetesen

Tarts velem egy közelgő erdőfürdő sétára, jógaórára, szomatodráma workshopra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - jelentkezz be egy egyszeri ingyenes konzultációra!