Események

A Tiszta Forrás eseményei között találsz erdőfürdő alkalmakat, egynapos workshopokat, erdőfürdőzéssel kombinált jóga tábort és zen légzéssel egybekötött meditáció alkalmakat is. A programok egy része A Tiszta Forrás Központban kerül megrendezésre, ahol egyéni és kiscsoportos jóga órákon és szomatodráma foglalkozásokon is részt vehetsz. Az aktuális eseményekért kattints az ‘Programok’ gombra!

+36 (20) 920-3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1145 Budapest, Torontál utca 23-25.

Jelentkezz be!

Használd az itt található űrlapot a következő erdőfürdőre, elvonulásra vagy zen légzés workshopra való bejelentkezéshez!

Erdőfürdő

Az erdőfürdő egy japán eredetű életminőség javító technika, magmerítkezés a természetben egy meditatív séta keretében.

Elvonulás

Egy-egy több napos kombinált jóga-erdőfürdő elvonulás a természet közelében megújítja a testedet-lelkedet, kikapcsol és lehetőséget ad az intenzív fejlődésre.

Privát erdőfürdő

Erdőfürdőzz a pároddal, családoddal vagy a barátaiddal! Találjatok újra egymásra a természet vezetésével!

Zen légzés és meditáció

Ha szeretnéd élőben megtanulni a Seon Yu alapgyakorlatait és a zen meditációt, esetleg rendszeresen együtt meditálnál, tarts velem A Tiszta Forrás Központban!

Folyamatosan javuló életminőség

A legtöbben nem csupán hosszú életre vágyunk, hanem az is fontos számunkra, hogy ez az élet örömteli, minőségi élet legyen. Ehhez azonban nem elég az egészséges test, a megfelelő megélhetés vagy az szerethető munkahely. Valójában a kiegyensúlyozott családi élet, vagy a vágyott párkapcsolat sem. Vajon mi kell egy minőségi élethez?

Az élet valahogy úgy van berendezve itt, a Földön, hogy mindig újabb és újabb kihívásokkal találkozunk. Ahhoz, hogy ezeket a próbákat kiálljuk, derűre és állóképességre, belső erőre is szükségünk van.

A testi-lelki állóképességet valamennyi stresszkezelési technika elsajátításával növelhetjük, ám sokkal fontosabb ennél, hogy olyan megoldás-orientált látásmódot fejlesszünk ki magunkban, amely átsegít bennünket az élet nehézségein, és hosszú távon elvezet a megelégedettséghez. Ehhez fontos, hogy mélyebben megértsük a világ, a természet rendjét, fejlesszük az bizalmunkat önmagunkban, egymásban és a világban, és még fontosabb, hogy a valóság elleni küzdelem helyett megtanuljuk elfogadni mindazt, ami az adott pillanatban rendelkezésre áll és így azután építkezni tudjunk belőle.

Ha szeretnél tanulni, gyakorolni, tenni te magad is az életminőséged folyamatos javulásáért, szeretettel várlak az általam vezetett vagy A Tiszta Forrás Központban elérhető programokról. Az alábbi gombra kattintva lehetőséged van havi értesítést kérni a téged érdeklő programokról.

Ajándékozz élményt!

Ajándékozd meg szeretteidet egy csodálatos, egyedi élménnyel  a természetben! Jelentkezzetek együtt egy privát sétára, vagy bármelyik meghirdetett erdőfürdő programra; ha pedig inkább meglepetést szeretnél szerezni, és nem most akarod eldönteni, hogy pontosan mikor vegyen részt a sétán, választhatod az erdőfürdő ajándékutalványt is!

Visszajelzések

Ha kíváncsi vagy, hogy érezte magát nálam, aki már kipróbálta velem az erdőfürdőzét, nézd meg a visszajelzéseket!


Ha már kiválasztottad a számodra leginkább vonzó programot, az alábbi űrlap segítségével tudsz bejelentkezni. A programokon a férőhelyek száma minden esetben limitált, az elmélyülés és a bensőségesebb hangulat érdekében minden esetben kis létszámú csoportokban dolgozom, ezért érdemes lehet mielőbb elküldeni a jelentkezésedet.

 

Bejelentkezés, érdeklődés

Melyik programra szeretnél jelentkezni?

Hírlevél

Adatvédelem

3 + 8 =

Aki már járt nálam…

“Nyugodtabb vagyok, jobban tudok magamhoz és a természethez kapcsolódni.”

“Ha kapcsolódni akarnak a természettel, önmagukkal jöjjenek bátran. Ha szeretnének kiszakadni a város zajából, tisztulásra és lenyugvásra vágynak az erdőfürdő szerintem egy remek módszer erre.” (Ágnes)

“A vezető által megvilágított dolgok nagyobb hangsúlyt kaptak, így sokkal mélyebb volt a kapcsolódás a mindennel” (Mihály)

“Ez nem kirándulás, hanem valódi fürdőzés az erdő nyugalmában”

“Mintha kimostak volna, az elmém nem pörög, nyugalom van” (Luca)

“Csodálatos 2,5óra kapcsolódás volt, mindenképp ki kell próbálni, mert az erdő, a vezető… Szóval azért, mert érdekes, újszerű érzéseimem, tapasztalásaim voltak, csupán mert máshová helyeződött a figyelem a vezető által. És ezzel a szemmel sosem jutott még eszembe “nézni”, de a helyes szó inkább érezni az erdőt. És ezt köszönöm!”

Kapcsolat

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1145 Budapest, Torontál utca 23-25.

Tarts velem a természet útján!

Jelentkezz a közelgő erdőfürdő sétára, előadásaimra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - gyere el a legközelebbi táborba, elvonulásra!