Események

A Tiszta Forrás eseményei között találsz erdőfürdő alkalmakat, egynapos workshopokat, erdőfürdőzéssel kombinált jóga tábort és zen légzés workshopokat is. A programok egy része A Tiszta Forrás Központban kerül megrendezésre, ahol rendszeres jóga órákon és szomatodráma foglalkozásokon is részt vehetsz. Az aktuális eseményekért kattints a gombra!

+36 (20) 920-3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1145 Budapest, Torontál utca 23-25.

Jelentkezz be!

Használd az itt található űrlapot a következő erdőfürdőre, elvonulásra vagy zen légzés workshopra való bejelentkezéshez!

Erdőfürdő

Az erdőfürdő egy japán eredetű életminőség javító technika, magmerítkezés a természetben egy meditatív séta keretében.

Elvonulás

Egy-egy több napos kombinált jóga-erdőfürdő elvonulás a természet közelében megújítja a testedet-lelkedet, kikapcsol és lehetőséget ad az intenzív fejlődésre.

Privát erdőfürdő

Erdőfürdőzz a pároddal, családoddal vagy a barátaiddal! Találjatok újra egymásra a természet vezetésével!

Zen légzés workshop

Ha szeretnéd élőben megtanulni a Seon Yu alapgyakorlatait, gyere el a legközelebbi zen légzés workshopomra!

Folyamatosan javuló életminőség

A legtöbben nem csupán hosszú életre vágyunk, hanem az is fontos számunkra, hogy ez az élet gondtalan, minőségi élet legyen. Ehhez azonban nem elég az egészséges test, a megfelelő megélhetés vagy az örömteli munka. Valójában a kiegyensúlyozott családi élet, vagy a vágyott párkapcsolat sem. Vajon mi kell egy minőségi élethez?

Az élet valahogy úgy van berendezve itt, a Földön, hogy mindig újabb és újabb kihívásokkal találkozunk. Ahhoz, hogy ezeket a próbákat kiálljuk, derűre és állóképességre, belső erőre is szükségünk van.

A testi-lelki állóképességet valamennyi stresszkezelési technika elsajátításával növelhetjük, ám sokkal fontosabb ennél, hogy olyan megoldás-orientált látásmódot fejlesszünk ki magunkban, amely átsegít bennünket az élet nehézségein, és hosszú távon elvezet a megelégedettséghez. Ehhez fontos, hogy mélyebben megértsük a világ, a természet rendjét, fejlesszük az bizalmunkat önmagunkban, egymásban és a világban, és még fontosabb, hogy a valóság elleni küzdelem helyett megtanuljuk elfogadni mindazt, ami az adott pillanatban rendelkezésre áll és így azután építkezni tudjunk belőle.

Ajándékozz élményt!

Ajándékozd meg szeretteidet egy csodálatos, egyedi élménnyel  a természetben! Jelentkezzetek együtt egy privát sétára, vagy bármelyik meghirdetett erdőfürdő programra; ha pedig inkább meglepetést szeretnél szerezni, és nem most akarod eldönteni, hogy pontosan mikor vegyen részt a sétán, választhatod az erdőfürdő ajándékutalványt is!

Visszajelzések

Ha kíváncsi vagy, hogy érezte magát nálam, aki már kipróbálta velem az erdőfürdőzét, nézd meg a visszajelzéseket!


Ha már kiválasztottad a számodra leginkább vonzó programot, az alábbi űrlap segítségével tudsz bejelentkezni. A programokon a férőhelyek száma minden esetben limitált, az elmélyülés és a bensőségesebb hangulat érdekében minden esetben kis létszámú csoportokban dolgozom, ezért érdemes lehet mielőbb elküldeni a jelentkezésedet.

 

Bejelentkezés, érdeklődés

Melyik programra szeretnél jelentkezni?

Hírlevél

Adatvédelem

14 + 7 =

Aki már járt nálam…

“Nyugodtabb vagyok, jobban tudok magamhoz és a természethez kapcsolódni.”

“Ha kapcsolódni akarnak a természettel, önmagukkal jöjjenek bátran. Ha szeretnének kiszakadni a város zajából, tisztulásra és lenyugvásra vágynak az erdőfürdő szerintem egy remek módszer erre.” (Ágnes)

“A vezető által megvilágított dolgok nagyobb hangsúlyt kaptak, így sokkal mélyebb volt a kapcsolódás a mindennel” (Mihály)

“Ez nem kirándulás, hanem valódi fürdőzés az erdő nyugalmában”

“Mintha kimostak volna, az elmém nem pörög, nyugalom van” (Luca)

“Csodálatos 2,5óra kapcsolódás volt, mindenképp ki kell próbálni, mert az erdő, a vezető… Szóval azért, mert érdekes, újszerű érzéseimem, tapasztalásaim voltak, csupán mert máshová helyeződött a figyelem a vezető által. És ezzel a szemmel sosem jutott még eszembe “nézni”, de a helyes szó inkább érezni az erdőt. És ezt köszönöm!”

Kapcsolat

+36 (20) 920 3364

eva.bach@atisztaforras.hu

1145 Budapest, Torontál utca 23-25.

Tarts velem a következő úton!

Jelentkezz a közelgő erdőfürdő sétára, előadásaimra, vagy - ha egy hosszabb gyógyító és önismereti folyamaton szeretnél rész venni - gyere el a legközelebbi táborba, elvonulásra!